RECOLTAREA SE FACE LA SEDIUL NOSTRU DIN BUCURESTI SAU LA DOMICILIUL PACIENTILOR(VALABIL PENTRU PACIENTII DIN BUCURESTI)
Intolerantele alimentare provoacă simptome precum migrene, obezitate și sindromul colonului iritabil (IBS)
Intolerantele alimentare mediate de IgG pot fi cauza bolilor inflamatorii cronice.
Pacientul prezintă simptome precum migrene, obezitate, IBS, eczeme, probleme ale pielii de tip dermatită atopică, constipație, flatulență, diaree și boala Crohn.
Simptomele legate de alergia alimentară mediată de IgG apar ore și chiar până la 3 zile după ingestia alimentelor împotriva cărora sistemul imunitar reacționează.
Dezvoltarea intolerantelor alimentare mediate de IgG:
O intoleranta alimentară mediată de IgG, este un răspuns inflamator întârziat la ingestia de alimente declanșatoare care este mediată de anticorpii IgG. În timpul unei reacții de intoleranta alimentară mediată de IgG, sistemul imunitar produce anticorpi IgG specifici împotriva anumitor proteine alimentare. Acești anticorpi pot provoca procese inflamatorii care pot deveni cronice.
Într-o stare fiziologică normală, sistemul imunitar al organismului luptă împotriva agenților invadatori, de obicei bacterii, paraziți și viruși.
Majoritatea sistemului imunitar este localizat în intestin. Peste 80% dintre reacțiile de apărare imună au originea în intestin. Acest lucru garantează o barieră aproape de netrecut împotriva agenților invadatori, precum și împotriva altor proteine străine, cum ar fi cele din alimente.
Proteinele din alimente sunt perfect tolerate de sistemul imunitar, atâta timp cât sunt digerate corect și traversează intactă bariera intestinală, adică prin celulele intestinale.
Cu toate acestea, medicamentele, infecțiile, infecțiile fungice, stresul și toxinele din mediu pot deteriora în mod repetat integritatea peretelui intestinal. Componentele alimentelor se pot aluneca apoi între celulele intestinale. În consecință, sistemul imunitar poate iniția o reacție imunitară inflamatorie împotriva acestor proteine alimentare.
Testarea intolerantelor alimentare prin intermediul testelor S/Plus mediate de IgG vă poate ajuta să depistati acele alimente declansatoare care sunt deosebit de dificil de detectat, deoarece simptomele pot apărea până la 3 zile după consumarea unui aliment.
Testele se prelucreaza in Spania la laboratorul Calderon iar prelevarea probelor.
Variante de testare
Teste prelucrate în Spania la laboratorul Teletest, specialiști în microbiomul uman. Folosim cea mai innovatoare tehnologie de diagnostic avansat pentru un diagnostic precis și personalizat.
Rezultatele vin însoțite de un raport medical cu recomandări personalizate din partea specialiștilor de laborator.
Test intoleranta alimentara 211 alimente
1,400.00lei Adaugă în coșRECOLTAREA SE FACE LA SEDIUL NOSTRU DIN BUCURESTI SAU LA DOMICILIUL PACIENTILOR(VALABIL PENTRU PACIENTII DIN BUCURESTI)
Intolerantele alimentare provoacă simptome precum migrene, obezitate și sindromul colonului iritabil (IBS)
Intolerantele alimentare mediate de IgG pot fi cauza bolilor inflamatorii cronice.
Pacientul prezintă simptome precum migrene, obezitate, IBS, eczeme, probleme ale pielii de tip dermatită atopică, constipație, flatulență, diaree și boala Crohn.
Simptomele legate de alergia alimentară mediată de IgG apar ore și chiar până la 3 zile după ingestia alimentelor împotriva cărora sistemul imunitar reacționează.
Dezvoltarea intolerantelor alimentare mediate de IgG:
O intoleranta alimentară mediată de IgG, este un răspuns inflamator întârziat la ingestia de alimente declanșatoare care este mediată de anticorpii IgG. În timpul unei reacții de intoleranta alimentară mediată de IgG, sistemul imunitar produce anticorpi IgG specifici împotriva anumitor proteine alimentare. Acești anticorpi pot provoca procese inflamatorii care pot deveni cronice.
Într-o stare fiziologică normală, sistemul imunitar al organismului luptă împotriva agenților invadatori, de obicei bacterii, paraziți și viruși.
Majoritatea sistemului imunitar este localizat în intestin. Peste 80% dintre reacțiile de apărare imună au originea în intestin. Acest lucru garantează o barieră aproape de netrecut împotriva agenților invadatori, precum și împotriva altor proteine străine, cum ar fi cele din alimente.
Proteinele din alimente sunt perfect tolerate de sistemul imunitar, atâta timp cât sunt digerate corect și traversează intactă bariera intestinală, adică prin celulele intestinale.
Cu toate acestea, medicamentele, infecțiile, infecțiile fungice, stresul și toxinele din mediu pot deteriora în mod repetat integritatea peretelui intestinal. Componentele alimentelor se pot aluneca apoi între celulele intestinale. În consecință, sistemul imunitar poate iniția o reacție imunitară inflamatorie împotriva acestor proteine alimentare.
Testarea intolerantelor alimentare prin intermediul testelor S/Plus mediate de IgG vă poate ajuta să depistati acele alimente declansatoare care sunt deosebit de dificil de detectat, deoarece simptomele pot apărea până la 3 zile după consumarea unui aliment.
Testele se prelucreaza in Spania la laboratorul Calderon iar prelevarea probelor.
Variante de testare
Teste prelucrate în Spania la laboratorul Teletest, specialiști în microbiomul uman. Folosim cea mai innovatoare tehnologie de diagnostic avansat pentru un diagnostic precis și personalizat.
Rezultatele vin însoțite de un raport medical cu recomandări personalizate din partea specialiștilor de laborator.
Afișez singurul rezultat
Test intoleranta alimentara 211 alimente
1,400.00lei Adaugă în coș