Holter ECG

Hopecare Holter ECG la domiciliu

Holter ECG este un dispozitiv care inregistreaza in mod continuu ritmul inimii in timpul activitatilor de zi cu zi, de obicei pe o perioada de 24 ore. Mai este numit si “electrocardiograma ambulatorie”, fiind identica cu cea clasica, cu singura deosebire ca aparatura nu este fixa ca in cabinetul de cardiologie, ci este mobila – o purtati cu dumneavoastra.

Monitorul Holter inregistreaza ritmul inimii prin intermediul unor electrozi plasati pe piept. Electrozii sunt senzori mici cu folie adeziva conectati prin fire de un monitor.
Monitorizarea Holter ECG ajuta pacientul sa vada , cum raspunde inima la activitatea normala sau la folosirea anumitor medicamente.
Montarea dispozitivului ajuta :
• pentru a ajuta la detectarea batailor neregulate ale inimii (aritmii cardiace)
• pentru a ajuta la evaluarea durerii toracice
• pentru a ajuta la verificarea activitatii inimii dupa un atac de cord
• pentru a ajuta la verificarea activitatii inimii dupa ce a fost introdus un stimulator cardiac
• pentru a ajuta la verificarea efectului folosirii unor anumite medicamente
• pentru a ajuta la descoperirea cauzelor anumitor simptome, cum ar fi dificultati de respiratie, ameteli, stare de confuzie sau lesin

Electrozii sunt atasati cu fire de un monitor portabil cu baterii. Monitorul este purtat intr-o husa, care poate fi prinsa pe o curea in jurul taliei, pe umar sau dupa gat.

Pacientul care solicita MONTARE HOLTER ECG ,la domiciliu ,va primi toate instructiunile necesare. El poate beneficia ,de INTERPRETARE MEDIC CARDIOLOG ,daca nu are medic curant.

HopeCare 2023 Toate drepturile Rezervate

Call Now ButtonProgramari si preturi